728 x 90

Τρεις φοιτητές του ΔΙ.ΠΑ.Ε. εκπροσωπούν την Καβάλα σε διαγωνισμό της RedBull

Τρεις φοιτητές του ΔΙ.ΠΑ.Ε. εκπροσωπούν την Καβάλα σε διαγωνισμό της RedBull

Τρεις νέοι, που σπουδάζουν στην Καβάλα (Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας) συμμετέχουν σε διαγωνισμό της εταιρείας ενεργειακών ποτών Redbull με την ονομασία CanYouMakeIt 2020. Για να προκριθούν στην τελική φάση και να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, ζητούν την ηλεκτρονική ψήφο των Καβαλιωτών. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες τριών ατόμων, με την προϋπόθεση να φοιτούν όλα σε κάποιο πανεπιστήμιο. Στην πρώτη φάση, οι ομάδες καλούνται να δημιουργήσουν ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού το οποίο θα δημοσιεύσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες με τις περισσότερες ψήφους, μαζί με τις υπόλοιπες 198 από τα άλλα κράτη του κόσμου, θα προχωρήσουν στην επόμενη και πιο ενδιαφέρουσα φάση. Την Καβάλα εκπροσωπούν τρεις φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (πρώην Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης). Οι χρήστες μπορούν να ψηφίζουν μία φορά την ημέρα από το κάθε email τους, ή λογαριασμό facebook κάθε 24 ώρες έως και την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020. Ο διοργανωτής θα ανακοινώσει τις νικήτριες ομάδες στις 9 Μαρτίου 2020, ενώ η τελική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 21-28 Απριλίου 2020.

Στην επόμενη φάση, οι νικητές εθνικών ομάδων πρέπει να ταξιδέψουν πολλά χιλιόμετρα από το σημείο εκκίνησης στην τερματική γραμμή, που βρίσκεται στο Βερολίνο μέσα σε 7 ημέρες. Στη διάρκεια της πορείας, οι παίκτες δημιουργούν το δικό τους μονοπάτι, επισκεπτόμενοι σημεία συνάντησης (check points) σε διάφορες πόλεις, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο της διαδρομής μέσω της εφαρμογής της εκδήλωσης από το κινητό της διοργάνωσης και των προσωπικών λογαριασμών Instagram, ολοκληρώνοντας όσο το δυνατό περισσότερες δοκιμασίες. Οι παίκτες θα ξεκινήσουν από μία από τις πόλεις Μιλάνο, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ. Οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν ένα πακέτο με 24 κονσέρβες του Redbull, τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν σαν νόμισμα. Σε αυτό το ταξίδι, προσπαθούν να συλλέξουν βαθμούς μέχρι τον τερματισμό.

Τα προσωπικά τηλέφωνα, τα έξυπνα ρολόγια, οι υπολογιστές, gps και άλλες παρόμοιες συσκευές, καθώς και μετρητά, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και άλλοι τρόποι πληρωμής, θα σφραγίζονται σε φακέλους από τον διοργανωτή και θα τα επιστρέφει στο τέλος του αγώνα. Κάθε ομάδα ξεκινάει το ταξίδι με συγκεκριμένο αριθμό Redbull και πρέπει να τα εμπορεύεται για όλα όσα χρειάζεται για το ταξίδι, φαγητό, χώρο για ύπνο, μεταφορά στην επόμενη τοποθεσία και για άλλες ανάγκες που θα εμφανίζονται. Η συνολική ομάδα νικητών θα επιλεγεί με βάση τη βαθμολογία σε τρεις (3) κατηγορίες κοινωνικά σημεία (ποιότητα δημοσιευμένου περιεχομένου), σημεία ελέγχου (ολοκλήρωση προκλήσεων), σημεία περιπέτειας (αριθμός δραστηριοτήτων που ολοκληρώθηκαν). Το τελικό αποτέλεσμα των νικητών, θα αποτελείται από το άθροισμα των συνολικών βαθμών σε αυτές τις κατηγορίες. Οι νικητές αυτής της φάσης θα λάβουν ένα συνολικό βραβείο, που θα περιλαμβάνει ένα ταξίδι μαζί με τα έξοδα του, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τα 8.500 ευρώ».

Οι τρεις φοιτητές της Καβάλας ζητούν τη στήριξη, για να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους να ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε, δωρεάν, μία ψήφο στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://canyoumakeit.redbull.com/el-gr/applications/400.

Είναι μία παρέα εφήβων ηλικίας 21 ετών, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, την Ξάνθη και την Αθήνα, με κοινό στοιχείο την αγάπη για τα ταξίδια και την αναζήτηση της περιπέτειας.

Νέα σε εικόνες


Πρόσφατα άρθρα

Τοπική επικαιρότητα