728 x 90

Συγκλονίζει ο πατέρας της ανήλικης την οποία βίαζε ο πατριός της στη Θάσο

Συγκλονίζει ο πατέρας της ανήλικης την οποία βίαζε ο πατριός της στη Θάσο

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν το μέγεθος της φρίκης που έζησε μια ανήλικη στα χέρια του πατριού της υπό την ανοχή της μητέρας της. Ζούσε το απόλυτο μαρτύριο μέχρι που αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της. Μίλησε στον πατέρα της για τις στιγμές που βίωσε. Τόσο ο πατριός της όσο και η μητέρα της προφυλακίστηκαν με τον πατέρα της ανήλικης να ξεσπά.

«Θέλω και οι δυο τους να σαπίσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή. Πρέπει να πληρώσουν με τον πιο αυστηρό τρόπο για το κακό που έκαναν στο παιδί μου» είναι τα πρώτα λόγια που βγαίνουν αβίαστα από το στόμα του πατέρα της 15χρονης Μαρίας που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον πατριό της στη Θάσο.

Σοκάρουν οι περιγραφές της 15χρονης

Όπως κατήγγειλε η 15χρονη στον εισαγγελέα όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2017 στο σπίτι του κατηγορούμενου στον Θεολόγο Θάσου. Μία μέρα ο πατριός της την πλησίασε και της είπε: «Κάτσε δίπλα μου. Θέλω να σου μάθω πέντε πράγματα που θα φανούν χρήσιμα στη ζωή σου» και ξεκίνησε να τη φιλά παθιασμένα στο στόμα. Σύμφωνα με την κατάθεση της Μαρίας, της έπιανε το στήθος και τη χάιδευε στα επίμαχα σημεία. Στη συνέχεια την εξανάγκασε να χαϊδέψει και τον ίδιο επίσης στα επίμαχα σημεία ώστε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του. Τρεις ημέρες αργότερα σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του ανήλικου θύματος προχώρησε πάλι στις ίδιες ενέργειες. Οι πράξεις αυτές γίνονταν περίπου πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ, όπως κατήγγειλε στις αρχές, ο πατριός της τη βίαζε επανειλημμένα. Μάλιστα την απειλούσε ότι αν μιλήσει για όσα της έκανε θα έπρεπε να τιμωρηθεί. «Δεν θα πεις τίποτα. Μόνο εσύ, εγώ και ο Θεός θα ξέρουμε όσα γίνονται. Μην πεις τίποτα γιατί θα σε πονέσω. Πρόσεχε η σιωπή είναι χρυσός», φέρεται ότι της έλεγε.

«Θα φας ξύλο αν μιλήσεις»

Ο 50χρονος ικανοποιούσε τα αρρωστημένα σεξουαλικά του ένστικτα από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2018, όταν το ανήλικο κορίτσι εγκατέλειψε το νησί της Θάσου και το σπίτι – κολαστήριο και να μετακομίσει μόνιμα στη Γερμανία όπου διέμενε ο πατέρας της με τη νέα του σύζυγο. Λίγο πριν φύγει ο πατριός της την απείλησε όπως κατήγγειλε η ίδια στις Αρχές. «Εάν μιλήσεις σε κανέναν για εμάς, το ξύλο που θα φας δεν θα είναι σαν την προηγούμενη φορά που σε χτύπησα. Θα είναι πολύ χειρότερο», φαίνεται να της είπε με έντονο ύφος προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η μικρή δεν θα άνοιγε το στόμα της.

Οι καθηγητές στο νέο σχολείο στη Γερμανία αντιλήφθηκαν ότι η νεαρή Μαρία αντιμετώπιζε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και αμέσως ενημέρωσαν τον πατέρα της. Την ίδια περίοδο ο κύριος Γιάννης παρατήρησε ότι η κόρη του είχε σχεδόν κάθε βράδυ εφιάλτες και πετάγονταν στον ύπνο της ενώ συχνά έβαζε τα κλάματα χωρίς λόγο. Η ανήλικη τελικά εξομολογήθηκε στον πατέρα της και στην νέα σύζυγό του τις φρικιαστικές πράξεις του πατριού της στη Θάσο όταν εκείνη ήταν στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών.

Προκλητικός ο πατριός στην απολογία του

Αμετανόητος ο πατριός, στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή δήλωσε αθώος. «Δεν υπάρχουν αποδείξεις για όσα κατηγορούμαι», φέρεται να είπε στις αρχές. «Πράξεις δεν υπάρχουν. Μόνο λόγια. Με λόγια… σταυρώνομαι. Να σας πω μία λαϊκή παροιμία; Τα λόγια κ… δεν τρυπάνε», κατέθεσε με θρασύτητα ο 50χρονος κατηγορούμενος.

 

 

Νέα σε εικόνες


Πρόσφατα άρθρα

Τοπική επικαιρότητα