728 x 90

«Περιφερειακή Σύνθεση» ο Συνδυασμός του Χριστόδουλου Τοψίδη

«Περιφερειακή Σύνθεση» ο Συνδυασμός του Χριστόδουλου Τοψίδη

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης παρουσίασε το πρωί της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Καβάλας 40 υποψηφίους για την ανεξάρτητη Παράταξή του “Περιφερειακή Σύνθεση”.Στην κατάμεστη αίθουσα το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου και φορέων της πόλης.
Ταυτόχρονα με έναν πρωτότυπο τρόπο παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της παράταξης με βασικούς πυλώνες την ανάπτυξη, τον τουρισμό, την ανεργία και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τονίζοντας πως η περιφέρειά ΑΜΘ είναι η πύλη της Ευρώπης.Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τοπική πολιτική σκηνή το γεγονός ότι στους υποψήφιους με τον κύριο Τοψίδη βρίσκονται ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Όσον αφορά, δε, τις φήμες και τα σενάρια που τον συσχετίζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τη ΝΔ, δεν έκρυψε την κομματική του προέλευση, ούτε ότι ενημέρωσε την ηγεσία του κόμματος για την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης. Αρκέστηκε, δε, να σημειώσει, ότι κάνει έναν έντιμο αγώνα με τον οποίο έχει παθιαστεί διότι όπως επισήμανε εισπράττει υποστήριξη τόσο από στελέχη της ΝΔ και άλλων κομμάτων, όσο και από τον απλό κόσμο, αλλά και φυσικά από τον επιχειρηματικό κλάδο μέσα στον οποίο άλλωστε έχει ανδρωθεί όντας σήμερα Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου αλλά και Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ

«Ο τόπος δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον για το οποίο θα παλέψουμε», είπε, ενώ για το λόγο που κατεβαίνει υποψήφιος δεν έκρυψε πως «δεν με εκφράζει η σημερινή κατάσταση, δεν συμβιβάζομαι μαζί της» μιλώντας εμμέσως πλην σαφώς για την διοίκηση Χρ. Μέτιου.

 

Είπε πως η ΠΑΜ-Θ θα είναι το κέντρο ενδιαφέροντος του τα επόμενα χρόνια και παρουσίασε προτάσεις για επενδύσεις, πανεπιστημιακή κοινότητα, ανεργία, πρόγραμμα, τουρισμό αγροτική ανάπτυξη και αγροδιατροφικό τομέα. «Να δώσουμε τέλος στον κύκλο των χαμένων ευκαιριών», είπε προτάσσοντας την επαγγελματική του σταδιοδρομία και την ανάγκη η περιφέρεια να διεκδικήσει ο, τι περισσότερο μπορεί σε όλες τις περιφερειακές ενότητες.

«Η περιφέρεια μας έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, να φύγει από την μετριότητα. Δεν θα αλλάξει με κομματικά χρίσματα. Χρειάζεται σύνθεση ανθρώπων και δυνάμεων. Είμαι αισιόδοξος γιατί δεν φοβάμαι την σκληρή δουλειά. Πάμε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε το αύριο της περιφέρειας.
Σας κοιτάω στα μάτια και σας ζητώ να νικήσουν οι πολίτες σε μια δυνατή περιφερειακή σύνθεση».

Οι υποψήφιοι της “Περιφερειακής Σύνθεσης” με αλφαβητική σειρά είναι:

Αμοιρίδης Μιχάλης Ξάνθη

Αμούτσα Ιμπραχήμ  Ξάνθη

Βαβίας Σταύρος Έβρος

Βουλγαρίδης Νίκος Έβρος

Βουρβουκέλλης Οδυσσέας Ξάνθη

Γάκης Χρήστος Καβάλα

Γαλοπούλου Αναστασία Δράμα

Γκαϊδατζή Αναστασία Έβρος

Γκόδιας Χρήστος  Δράμα

Μιτριάν Βαλεντίνα Ξάνθη

Εξακουστός Κώστας Έβρος

Εσάλ Γιουσέλ   Ροδόπη

Ευκαρπίδης Νίκος Ροδόπη

Ζητάκης Παναγιώτης Έβρος

Ιμάμογλου Τζιχάν Ροδόπη

Ιωαννίδου Κατερίνα  Καβάλα

Ιωαννίδου Νικόλ  Έβρος

Ιωσηφίδης Αλέξανδρος Καβάλα

Καβαρατζής Σταύρος Έβρος

Καδρή Σούζαν Ξάνθη

Καντέλου Λίλλη  Καβάλα

Κλειτσιώτης Δημήτρης Καβάλα

Κούρτης Χρήστος Έβρος

Κυριακού Αθανάσιος Καβάλα

Μουσταφά Εμρέ   Ροδόπη

Μωραίτης Ιωάννης Ξάνθη

Μωυσιάδης Αριστείδης  Δράμα

Σακκοπούλου Έλλη  Καβάλα

Ξενίδου Μαρία   Δράμα

Ουζουνίδης Φώτης   Έβρος

Παπαδόπουλος Στέλιος Δράμα

Πεχλιβάνη Σταυρούλα  Ροδόπη

Σερέτη Κατερίνα   Δράμα

Σταματιάδου Αθηνά   Καβάλα

Ταπατζάς Μανώλης  Ροδόπη

Τάβλος Νίκος  Δράμα

Χατζηγκενέ Ιρφάν   Ξάνθης

Χατζημεμέτ Ριτβάν    Ροδόπη

Χατζηχρήστος Παναγιώτης   Καβάλα

Μαρκόπουλος Θόδωρος Καβάλα

 

Νέα σε εικόνες


Πρόσφατα άρθρα

Τοπική επικαιρότητα