728 x 90

Ορκίστηκε νέος Δήμαρχος Θάσου ο Λευτέρης Κυριακίδης

Ορκίστηκε νέος Δήμαρχος Θάσου ο Λευτέρης Κυριακίδης

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 24 Αυγούστου στην ασφυκτικά γεμάτη με κόσμο αίθουσα του Καλογερικού στο Λιμένα της Θάσου η ορκωμοσία του δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη και του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Παρόντες εκτός από τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη ΦΝΘ και πλήθος ιερέων και ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο οποίος μετέφερε μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Το παρόν έδωσαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης Γιάννης Πασχαλίδης και η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου.Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί πολίτες αλλά και πληθώρα γαλάζιων στελεχών με σύσσωμη τη ΝΟΔΕ Καβάλας.

Στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος Λευτέρης Κυριακίδης μίλησε για μία νέα οπτική, μία νέα δυναμική, μία νέα νοοτροπία και μία νέα αντίληψη στο δήμο Θάσου.

“Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι ξεκινούμε σήμερα την νέα πορεία του τόπου μας.Οι πολίτες επέλεξαν μια νέα διοίκηση με νέα οπτική, δυναμική και νέους ρυθμούς.Θέλω να ευχαριστήσω από το βήμα αυτό τους Θάσιους πολίτες για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν.Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.Με συγκροτημένη στρατηγική υπεύθυνο πρόγραμμα και ρεαλιστικό σχέδιο. Νέα διοίκηση σημαίνει νέα αντίληψη νέα νοοτροπία.Δεν είμαστε δογματικοί και δεν διεκδικούμε το αλάθητο,είμαστε ανοικτοί σε κάθε γόνιμη πρόταση.Υποδεχόμαστε θετικά κάθε ιδέα που υπηρετεί το συλλογικό κοινωνικό συμφέρον.

Νέα διοίκηση σημαίνει διοίκηση με τόλμη και αποφασιστικότητα με οδηγό την δικαιοσύνη και την αξιοσύνη.Με σεβασμό σε κάθε πολίτη ότι και αν αυτός ψήφισε. Μια διοίκηση όλων των Θασίων.Στο ξεκίνημα του νέου αυτού κύκλου οφείλουμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι με προσήλωση στο κοινό συλλογικό μας μέλλον. Η επιλογή της διαίρεσης είναι ο δρόμος της αδράνειας. Ενώ η επιλογή της σύνδεσης και της συναίρεσης είναι ο δρόμος της Δημιουργίας της προόδου και της εξέλιξης. Η Θάσος μπορεί να προχωρήσει ποιο γρήγορα και να φτάσει ποιο ψηλά. Οι πολίτες της Θάσου μπορούμε περισσότερα και μπορούμε και καλύτερα. Δεν ζητούμε περίοδο χάριτος, ζητούμε όμως από όλους τους πολίτες συστράτευση στην μάχη ενάντια στα προβλήματα. Συστράτευση για την αξιοποίηση των ευκαιριών που ξανά ανοίγονται μπροστά μας. Δεν ζήτω σιωπή από κανέναν.Ζητούμε την κριτική και περιμένουμε τις προτάσεις τους.

Δεν πρόκειται να μπούμε σε στείρες και άγονες αντιπαραθέσεις με κανέναν.Οι Θάσιοι πολίτες όμως δικαιούνται να μάθουν ολόκληρη την αλήθεια όπως άλλωστε δικαιούνται να μαθαίνουν την αλήθεια σε κάθε περίπτωση.Γι αυτό θα γίνεται με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.Είναι ο βασικός όρος και η προϋπόθεση για μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη και δήμου. Είναι βασική επιδίωξη μας.Επιδιώκουμε και θέλουμε το γόνιμο διάλογο, τι συμμετοχή και την σύμβαση. Ακούμε όλες τις πολίτικες δυνάμεις, όλους τους πολίτες,ακούμε την κοινωνία. Προχωράμε μπροστά με νέους ρυθμούς και νέα ταχύτητα. Προχωράμε με την πεποίθηση ότι η Θάσος μπορεί να κερδίσει την εποχή που έρχεται.Η Θάσος κυρίες και κύριοι είμαι βεβαίως ότι μπορεί να κοιτάξει με αυτοπεποίθηση σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον.

 

Νέα σε εικόνες


Πρόσφατα άρθρα

Τοπική επικαιρότητα