728 x 90

Φόβος να μην περάσει στα “ΣΥΝ” της ΝΔ η παρέμβαση Λαζαρίδη για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Φόβος να μην περάσει στα “ΣΥΝ” της ΝΔ η παρέμβαση Λαζαρίδη για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Πριν ένα χρόνο ο Μακάριος Λαζαρίδης με την ιδιότητα του Συμβούλου Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πρίνου και πέρα από την ενημέρωση που είχε από τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Θ.Αγγελόπουλο ζήτησε να μάθει τι απαιτείται για τη δημιουργία ειδικής μονάδας αιμοκάθαρσης ένα χρόνιο αίτημα των νεφροπαθών του νησιού.Συνοδευόταν και από έναν από τους ευεργέτες (Οικογένεια Χαριτοπουλου) του Κέντρου Υγείας προκειμένου αν χρειαστεί να επωμιστεί το σχετικό κόστος προχωρώντας σε αντίστοιχη δωρεά.

Να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στην θέση τους…..

 Η συνεχιζόμενη διαχρονικά ευεργετική στήριξη της λειτουργίας του Κ.Υ. από την οικογένεια του Δ. Χαριτόπουλου αλλά και η χρηματοδότηση κατασκευής της καινούργιας πτέρυγας,η δωρεά σύγχρονης ψηφιακής μονάδας στο ακτινολογικό εργαστήριο, η δωρεά υπερηχογράφου, οι δωρεές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και η επαναλαμβανόμενη γενναία οικονομική στήριξη στο σύλλογο φίλων του Κ.Υ., «Άγιος Παντελεήμων», είναι μερικά μόνο παραδείγματα της γενναιόδωρης και ευεργετικής δράσης της οικογένειας.

Σε δελτίο Τύπου το οποίο αναρτήθηκε στα ΜΜΕ στις 3 Ιουλίου 2018 ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου, Θωμάς Αγγελόπουλος, με αφορμή τη βοήθεια από την οικογένεια Χαριτόπουλου αναφέρει τα εξής:

«Για μία ακόμα φορά, η οικογένεια Δ.Χαριτόπουλου εκδήλωσε εμπράκτως το ενδιαφέρον της, για τη στήριξη της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας της Θάσου.Με πρωτοβουλία του συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, έγινε η επίσκεψη στο Κ.Υ.Πρίνου μαζί με τον επιχειρηματία, Ν. Χαριτόπουλο. Συζητήθηκαν, σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του Κ.Υ., καθώς και η προοπτική δυνατότητα επίλυσης θεμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που αφορούν το νησί της Θάσου.

Είναι συγκινητική η συνεχιζόμενη διαχρονικά ευεργετική στήριξη της λειτουργίας του Κ.Υ. από την οικογένεια του Δ. Χαριτόπουλου.Η χρηματοδότηση κατασκευής της καινούργιας πτέρυγας, η δωρεά σύγχρονης ψηφιακής μονάδας στο ακτινολογικό εργαστήριο, η δωρεά υπερηχογράφου, οι δωρεές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και η επαναλαμβανόμενη γενναία οικονομική στήριξη στο σύλλογο φίλων του Κ.Υ. «Άγιος Παντελεήμων», είναι μερικά μόνο παραδείγματα της γενναιόδωρης και ευεργετικής δράσης της οικογένειας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πόσο άμεσα και αυθόρμητα ανταποκρίθηκε ο Δ. Χαριτόπουλος, στην αγωνιώδη έκκληση μου για βοήθεια, όταν ανέλαβα καθήκοντα διευθυντή στο Κ.Υ.Δεν μπορώ, επίσης, να ξεχάσω την καθησυχαστική διαβεβαίωση εκπροσώπου της Α.Ν.Ε.Θ., αλλά και του Γ. Μητσόπουλου της Α.Ν.Ε.Κ., ότι θα υπάρχει μέριμνα από τις εταιρείες για έκτακτες περιπτώσεις και να μη διστάσω να ζητήσω τη συνδρομή τους όποτε χρειαστεί στα ελλείμματα του πλοίου επιφυλακής.Ευχαριστούμε τον Μ. Λαζαρίδη, τον Ν. Χαριτόπουλο και τα άλλα μέλη της οικογένειας Χαριτόπουλου, για το ενδιαφέρον τους, την υλική στήριξη, αλλά κυρίως για την ψυχολογική υποστήριξη που μας παρέχουν, για να συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Θάσου».

Ο φόβος να μην περάσει στα συν προς τη ΝΔ η παρέμβαση Λαζαρίδη…..

Όσον αφορά την ανακοίνωση της νέας Βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν.Καβάλας ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τις “ευθύνες” του Γκρούεζα ( Μακάριου Λαζαρίδη) και να επικαρπωθεί την επίπονη προσπάθεια των άλλων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μακάριος Λαζαρίδης έκανε το αυτονόητο για τους νεφροπαθείς του νησιού ένα χρόνο πριν όταν μάλιστα δεν είχε καν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του και μόνο με τις δικές του δυνάμεις την υπόθεση δημιουργίας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, κάτι που θα έπρεπε να έχουν κάνει οι τρεις κυβερνητικοί που μπαινόβγαιναν στο γραφείο του Ξανθού.Λίγες ώρες πριν και στο παρά πέντε των εκλογών πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Ξανθός ικανοποιεί το αίτημα υπογράφοντας τη δημιουργία μιας τόσο απαραίτητης μονάδας για τους νεφροπαθείς του νησιού.

Πείτε μας Κύριοι εσείς του ΣΥΡΙΖΑ…..αλλά εσύ που με την ορμή του “νέου” βιάστηκες να μιλήσεις χωρίς να γνωρίζεις,γιατί ένα μείζον θέμα υγείας προχώρησε να πάρει υπουργική υπογραφή στο παρά πέντε των εκλογών;;;;;

Η απάντηση είναι απλή και αφορά την παρέμβαση Λαζαρίδη η οποία προκάλεσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πανικό στα κυβερνητικά στελέχη ώστε να φανεί ότι την υπόθεση την έλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην περάσει στα “ΣΥΝ” της ΝΔ.Όι πολίτες πλέον έχουν συνειδητοποιήσει την κοροϊδία αλλά και τον λόγο που ένα χρόνιο αίτημα των νεφροπαθών του νησιού για την δημιουργία ειδικής μονάδας αιμοκάθαρσης πήρε σάρκα και οστά στο παρά πέντε των εκλογών της 7ης Ιουλίου…

Τα συμπεράσματα δικά σας …..

Νέα σε εικόνες


Πρόσφατα άρθρα

Τοπική επικαιρότητα